Úniková hra

Asylum Dr. Sorensona

9.8/10

30 hodnocení


9.8/10

30 hodnocení


Úniková hra

Asylum Dr. Sorensona

 

Popis

Představujeme naši první únikovou hru v Brně, která je tématicky cílená do psychiatrické léčebny. Na své si tak příjdou nejen fanoušci lehčích hororů.

 

Příběh

Ústav pro duševně choré Asylum Dr. Sorensona je dlouhá léta zahalen pomalu se odkrývajícím tajemstvím a na povrch se dostávají kusé informace o děsivých pokusech na pacientech a jejich neobvyklých zmizení. Poslední pohřešovanou se však stala nemocniční sestra, která byla podle všeho klíčovým svědkem a která měla pomoct policii usvědčit ředitele Dr. Olle Sorensona. Právní zástupce Dr. Sorensona hledá tým, který mu pomůže zachránit jeho klienta před elektrickým křeslem. Troufnete si vejít do míst, kde je pravda o utrpení hluboko vpita do jejich zdí?

 
featured-img-1 featured-img-1

Rozhovor

Jsem autor Asylum

Číst dále
 

Trailer & Fotografie

 
 

Názory návštěvníků:

 

Filip Martin


Skvělá očista

Aneta Matyšová


Můj vůbec první zážitek s exit game nezklamal. Tajemné prostředí Dr. Sorensona a super úkoly, které na sebe dobře navazují. Napínavá zábava!

Any Voldánová

Přejdisejši


Výborná únikovka, která vás vtáhne do hry hned od začátku. Nezapomenu na ten pocit napětí a zvědavosti, co bude přede mnou až otevřu oči. ;) Prostředí a atmosféru perfektně dokresluje zvuková kulisa, úkoly jsou rozmanité, nikdo z nás se rozhodně nenudil. Pán, který se o nás staral byl velmi příjemný a vtipný. Jediná maličkost, která nám trochu vadila, byla absence baterky, protože v některých místech bychom ji plně využili. Byla to naše pátá únikovka a rozhodně se k vám vrátíme i na další hry! Vřele doporučujeme!

Aneta Matyšová


Můj vůbec první zážitek s exit game nezklamal. Tajemné prostředí Dr. Sorensona a super úkoly, které na sebe dobře navazují. Napínavá zábava!

Bára Majkútová

Team Medici


Skvělá atmosféra, napínavá hra a zajímavé a originální úkoly. Organizátoři zábavní a vstřícní. Ještě jednou děkujeme za parádní zážitek a těšíme se na další záhadu! :)

Tomáš Tůna

Team Elitáři


Reálnou únikovou hru jsem si zkusil poprvé... o 100% lepší než virtuální na PC :) Hra mě vtáhla od samého začátku do děje a přes složitosti na kterých se vystřídal každý člen našeho týmu se podařilo uspět a opustit místnost včas. Člověk by nevěřil jak může být jedna hodina tak krátká. Těším se na další hry realizované týmem Quest Games.

Petr Němec

Team LPL


Hra Asylum měla skvělý příběh, který nebyl ovšem úplný a bylo vzrušující hledat střípky, které doplní celou zápletku. Našly se úkoly pro rychlé vyřešení tak i úkoly nad kterými jsme se museli vystřídat, protože docházela trpělivost členům v týmu :D. Celkově jsme jako tým byli naprosto spokojeni, jak s hrou samotnou, tak s přístupem či občas nutnou nápovědou.

Vít Kašpar

Team Elitáři


Dostalo se mi té cti, být v týmu, který jako první testoval hru Asylum. Prostředí a atmosféra byly úchvatné a trefně vybrané. Hra obsahovala plno originálních úkolů a celé to dávalo dohromady vydařený celek. Člověk na chvíli úplně zapomněl na okolní svět, takže mohu jen vřele doporučit.

Lucie Krutílková

Team LPL


Hra nás pohltila od prvního okamžiku. Úkoly dobře navazují a vše je srozumitelné. Vřele doporučuji a těším se na další hry.
 

Líbí se vám naše hra?
Úniková hra Asylum Dr. Sorensona je i skvělým dárkem.